BI-konsulent med
fokus på tableau
& alteryx
- oslo

 


Brenner du for å få folk til å se informasjon på nye måter? Har du erfaring med Tableau/Alteryx, og ønsker å bli en del av et team som brenner for de samme tingene? I Inspari opplever vi stor etterspørsel etter våre tjenester og konsulentytelser innenfor Business Intelligence og Data Analytics – og nå mangler vi deg som en del av vårt team i Oslo.


Vil du bli med og levere resultater i verdensklasse, og gjøre våre kunder til datahelter?

en jobb med
ekte innhold

Vår suksess er bygget på dyktige og ambisiøse medarbeidere. Derfor søker vi nå en dyktig BI-konsulent med erfaring i, og lidenskap for Tableau og Alteryx (samt andre BI-verktøy).

Din hovedoppgave blir å gjøre våre kunder til en suksess. Du vet at dess dyktigere våre kunder er til å bruke deres BI-løsning aktivt, og skape verdi med informasjon, jo gladere og mer tilfredse blir de, både med løsningen og med Inspari. Som BI-konsulent er du med til å både utvikle og implementere de rette løsningene, samt avholde workshops og trene brukerne i å få mest mulig verdi ut av nettopp deres løsning.

Utover dine kompetente kolleger på kontoret i Oslo, får du også glede av dine kolleger i resten av organisasjonen. Alle jobber etter vår gjennomtestede metode, som er med til å sikre et strukturert og transparent forløp både internt og eksternt på prosjektene våre.

kjenner du deg selv igjen
i linjene nedenfor?


Vår drømmekandidat lever for å skape verdi hos kundene våre, og har et solid teknisk grunnlag i Tableau og Alteryx. Kanskje står det allerede Tableau/Alteryx-konsulent, -utvikler eller -analytiker på visittkortet ditt. Det kan også hende at du er datascientist eller lignende i en større bedrift. Du kjenner til Microsoft business intelligence-plattformen, og har forståelse for front-end-design samt utvikling, datauttrekk og presentasjon av informasjon.

Du har selvfølgelig en fremragende forretningsforståelse, og at du er utadvendt og en suveren relasjonsskaper er en selvfølge. Du er en vaskeekte lagspiller, men kan også lede oppgaven selvstendig og alene i mål.

din teori
i praksis


Hos Inspari kan du for alvor få brukt evnene dine og utvikle dem. Våre forventninger til deg er høye, og det samme er vårt engasjement i å sikre at du opplever nettopp den utviklingen i din karriere som holder deg motivert og mer enn gjennomsnittlig tilfreds. Vi forventer at du har:

  • Stor erfaring med Tableau og Alteryx (og kanskje f.eks. Qlik og Power BI)
  • Solid databaseforståelse og erfaring med databaseuttrekk
  • Evnen til å skape forretningsverdi
  • Relevant utdannelse innfor f.eks. økonomi eller IT

 

 

 

hvis martin
skal si det

 

Hver dag opplever jeg et fantastisk pågangsmot og engasjement, hvor alle bidrar til den store suksessen i Inspari, og jeg opplever i stor grad å være en del av en vinnerkultur. I arbeidet utvikler jeg meg hver dag, og samtidig er jeg med på å utvikle Inspari på strategisk nivå, noe som er enormt berikende.


Martin Kolding Pedersen, Principal Consultant & Team Lead, Inspari

hvis du ikke
kjenner oss fra før...


...skal du glede deg til å gjøre det.

Inspari er en dynamisk vekstvirksomhet med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi gir deg alle muligheter til å utvikle deg til den beste i ditt fagområde, og vår suksess bygger på medarbeidere med en fantastisk evne til både å ta ansvar, og få ansvar. Du vil bli møtt med profesjonell sparring i toppklassen, en stor tiltro til dine evner, og masser av ambisjoner på dine vegne.

En jobb hos Inspari gir adgang til en konkurransedyktig fast lønn + bonus, relevante kurs og seminarer. Du skal dessuten glede deg til å oppleve en arbeidsplass med et unikt sosialt sammenhold, og en sunn mulighet til å balansere jobb og fritid.

søk
jobben


Send søknad sammen med CVen din med én gang. Søknaden din vil bli fortrolig behandlet og lest med iver og nysgjerrighet.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte John Stensborg, Country Manager, jos@inspari.com, +47 22 42 14 00

 

soek_jobb

 

Privacy