hjerte og hjerne.
grunnelementene 
for suksess

 

I Inspari vektlegger vi hele mennesket, med faglige og menneskelige egenskaper i absolutt toppklasse. Vi har plass til alle som har de riktige kvalitetene og motivasjonen til å trekke i samme retning. Fra talenter til spesialister.

Vi kaller kulturen vår for Heartwork – og det kan du lese mer om her.

 

vil du bli
en del
av laget?

 

Her finner du våre ledige stillinger - forhåpentlig er ditt nye drømmejob her hos oss. Søk jobben gjennom ett automatisk rekrutteringssystem så kan vi sikre en effektiv prosess og den best mulige service for deg som søker. Vi gleder oss allerede til å høre fra deg.

BI-konsulent med fokus på Tableau & Alteryx

Senior / Principal BI Konsulent

Solution Sales Executive

en jobb 
som krever hjerte 
og hjerne?

 

Kom med på laget
Inspari jobber med datadrevne virksomheter og setter nye standarder for Business Intelligence. Det gjør vi gjennom lidenskapelige mennesker som elsker å utvikle virksomheten ved bruk av data.

 


Det harde og det myke i en felles kultur
Heartwork er et bilde på kulturen vår, som rommer både suksessen og vinnermentaliteten vår, kombinert med fellesskapfølelsen og lysten til å være en aktiv kollega. Heartwork er også lidenskap. Når vi rekrutterer nye kolleger, søker vi derfor aktivt etter lidenskapelige mennesker som har viljen, engasjementet og lysten til å gjøre en forskjell.

Jobb med noen av de dyktigste
Vi tiltrekker oss de dyktigste i bransjen. Og vi legger mye prestisje i å beholde dem. Det gjør vi fordi vi har plass og utfordringer både for generalister og spesialister, og vi jobber med data-ambisiøse virksomheter. I fellesskapskulturen vår dyrker vi fellesskapet og evnen til å løfte i flokk.

 

En sunn sjel i et sunt legeme
Vi er ikke sunnhetsapostler eller fanatikere, men vi legger vekt på at alle skal trives i Inspari. Psykisk og fysisk. Derfor jobber vi målrettet for å skape gode rammer for hele og sunne mennesker. Fra massasjeordning og test av fysisk alder til helseprogram og sykkelordning. Vi organiserer også sosiale arrangementer, for eksempel motion-events, fester og kinoturer, der alt annet enn jobb står på programmet.

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere