hjerte og hjerne.
grunnelementene 
for suksess

 

I Inspari vektlegger vi hele mennesket, med faglige og menneskelige egenskaper i absolutt toppklasse. Vi har plass til alle som har de riktige kvalitetene og motivasjonen til å trekke i samme retning. Fra talenter til spesialister.

Vi kaller kulturen vår for Heartwork – og det kan du lese mer om her.

 

vil du ha
en jobb
som krever hjerte
og hjerne?Kom med på laget
Inspari jobber med datadrevne virksomheter og setter nye standarder for Business Intelligence. Det gjør vi gjennom lidenskapelige mennesker som elsker å utvikle virksomheten ved bruk av data.

 


Det harde og det myke i en felles kultur
Heartwork er et bilde på kulturen vår, som rommer både suksessen og vinnermentaliteten vår, kombinert med fellesskapfølelsen og lysten til å være en aktiv kollega. Heartwork er også lidenskap. Når vi rekrutterer nye kolleger, søker vi derfor aktivt etter lidenskapelige mennesker som har viljen, engasjementet og lysten til å gjøre en forskjell.

Jobb med noen av de dyktigste
Vi tiltrekker oss de dyktigste i bransjen. Og vi legger mye prestisje i å beholde dem. Det gjør vi fordi vi har plass og utfordringer både for generalister og spesialister, og vi jobber med data-ambisiøse virksomheter. I fellesskapskulturen vår dyrker vi fellesskapet og evnen til å løfte i flokk.

 

En sunn sjel i et sunt legeme
Vi er ikke sunnhetsapostler eller fanatikere, men vi legger vekt på at alle skal trives i Inspari. Psykisk og fysisk. Derfor jobber vi målrettet for å skape gode rammer for hele og sunne mennesker. Fra massasjeordning og test av fysisk alder til helseprogram og sykkelordning. Vi organiserer også sosiale arrangementer, for eksempel motion-events, fester og kinoturer, der alt annet enn jobb står på programmet.

hent gratis e-bok
tips og triks fra
3 ekte datahelte


Last ned e-boken og les om:

  • Slik får du støtte fra ledelsen
  • Slik legger du til rette for en effektiv prosess
  • Slik sørger du for at BI-prosjektet blir forankret i organisasjonen 
Privacy