inspari heartwork logo

 

 

Velkommen til Inspari.
Drømmearbeidsplassen for deg,
som har ambisjoner like så høye som våre forventninger.
Og med en lidenskap for å skape verdi like så glødende som vår.

 

In English
”Vi ville skape en arbeidsplass og en kultur vi også selv gjerne ville være en del av.”

 

Slik forteller Jens-Jacob Aarup, CEO i Inspari, om grunntanken bak Inspari som arbeidsplass, og om den kulturen vi kaller heartwork. Nemlig en kultur som rommer det hele mennesket.

I Inspari har vi hjerne og hjerte med i alt vi gjør. Og vi forventer det samme av deg. Å være en del av Inspari krever hardt arbeide, men den sterke innsatsen blir belønnet – faglig, personlig og sosialt. Derfor kan du glede deg til å bli en del av en hjelpsom høyytelseskultur med fokus på #åvinnesammen. Og her i vårt heartwork-univers får du innblikk i de verdiene som er helt grunnleggende for å være en del av Inspari.


hør martin fortelle  
om livet i inspari
- med hjerne og hjerte  

 

ledige stillinger
på tvers
av inspari

 

Her finner du våre ledige stillinger – forhåpentligvis er drømmejobben din her hos oss. Du søker jobben gjennom et automatisk rekrutteringssystem, slik at vi kan sikre en effektiv prosess og best mulig service for deg som søker. Vi gleder oss allerede til å høre fra deg.  

 Uopfordret ansøgning

 

har du den riktige
inspari-DNA?

det_rette_inspari-DNA_200x600.jpg (1)
hw_dna_ikon_eye.png
falkeøye
suverent blikk for kunder og kollegers trivsel
hw_dna_ikon_hjerte.png
lidenskap
”likandes” av natur og kompromissløs lidenskap
hw_dna_ikon_plus.png
etter arbeidstid
lagspiller som liker sosiale tilstelninger
hw_dna_ikon_ur.png
tilstedeværelse
alltid til stede, alltid skarp, alltid klar til å yte godt
hw_dna_ikon_brain30x30.png
riktig innstilt hjerneaktivitet
12-tals DNA med optimal forretningsforståelse
hw_dna_ikon_load.png
vitebegjærlig
evne og lyst til å tilegne seg og absorbere det nyeste i bransjen
hw_dna_ikon_man.png
vekstpotensiale
beste på sitt felt og klar for mer
hw_dna_ikon_place.png
fotarbeide
vilje til å gå det lille ekstra skritt for å nå målet… og så bare ett til

opplev et inspari hackathon
130 medarbeidere, 3 cases
8 timer og 1 vinner

BI-konsulent er titlen,
profilen er din  


Det er mange veier til drømmejobben som business intelligence-konsulent. Felles for alle våre konsulenter, er en sterkt utdannelsesmessig bakgrunn, evnen til å skape forretningsverdi, forståelsen for den samlede BI-løsningen, og ikke minst viljen til å lykkes. Samtidig er det lysten til å være konsulent, med alt som hører med, for eksempel personlig budsjett, timeregistrering, og ansvaret for å levere til våre kunder innenfor de avtalte rammene. Hvis du elsker konsulentrollen, vil du elske å være en del av Inspari

I Inspari er alle konsulenter business intelligence-konsulenter med ett felles mål: Å levere verdi til våre kunder både selvstendig og i lag – hver dag. Mens noen konsulenter fokuserer mest på behovsavdekning, front-end-verktøy og datamodeller, fokuserer andre mer på de systemene som ligger bak. Men ingen profiler er enten eller, og alle skal ha dyp innsikt i, og forståelse for, det teknisk fundamentet i en BI-løsning.

Som konsulent forventer vi også, at du holder deg skarp gjennom sertifiseringer, for eksempel MCSA, MCSE, Qlik, Tableau eller prosjektledelse. Vit også at vi feirer sertifiseringer med kake. Avtalen er... at vi gir sertifiseringen – du gir kaka.

skab din egen karrierevei
og lev det du brenner for 


Vi vet, at du vil være blant de beste innenfor ditt felt. Vi vet også, at du brenner for å skape verdi og levere til våre kunder. Men om det beste for deg er å klatre opp karrierestigen, er du selv med til å bestemme.

I Inspari kan du være BI Consultant, Senior BI Consultant eller Principal Consultant. Titlen forteller ikke noe om dine konkrete arbeidsoppgaver, men om omfanget av leveranseansvar, forventinger til å drive prosesser, og ikke minst lysten til å gå først i flokken. Uansett drømmerollen, så ligger ansvaret for å skape nettopp den veien som er riktig for deg, i dine egne hender.

Samtidig med at du tar ansvaret for din egen karriere, forventer vi at du deler din viten og hjelper dine kolleger når de strekker hånden ut. Det gjelder også i forbindelse med vårt ambisiøse uteksamineringsprogram, hvor du er med på å utdanne dine kommende kolleger.

 

dyktige ledere til
dyktige medarbeidere

Som leder i Inspari, har du naturligvis din egen måte å være leder på – og våre ledere er alle spillende trenere. Med Inspari Leadership Academy sørger vi for at verktøyskassen din alltid er oppdatert med de redskapene og den viten som sikrer at du har alt du trenger for å gå forrest i ditt team av bransjens dyktigste medarbeidere. Helt konkret følger du et program som setter fokus på å være lagleader i en høyt-ytende virksomhet med flat struktur.

Følg dine lederambisjoner
Mens noen ledere i Inspari har startet direkte på ledelsesnivå, har andre avansert naturlig i organisasjonen. Felles for alle er lysten til å påta seg det særlige ansvaret som ligger i det å være lagleder. 

Sparring med likesinnede
Du kan glede deg til å få sparring – fra lederkolleger, men også fra våre erfarne HR business partnere

 

 

3 fakta om livet som
BI-konsulent

Avveksling
Mange Bi-konsulenter kjører seg fast i å arbeide med få kunder. Vi prioriterer avveksling og personlig utvikling høyt. For din – og kundenes – skyld.

En del av teamet
Ingen kan løse komplekse oppgaver alene. Det skal du heller ikke. Du får bransjens beste utfordringer – og oppbakning til #åvinnesammen

Utviklingsmuligheter
Hos oss vokser du – faglig og personlig. Vi verdsetter og belønner ambisjoner, målinnfrielse og drivkraft.

 

3 fordommer om livet som
BI-konsulent

”Det er en ensom jobb”
Spesielt nye konsulenter har bruk for sparring, tydelige mål og håndfaste verktøy. Det får du hos oss – og 100 kolleger som vil deg det beste.

”Man har aldri fri”
”Konsulenter ser aldri familiene sine”, hører man noen ganger. Det stemmer ikke hos oss. Vi har det travelt, men vi prioriterer tid til de viktige tingene i livet: Profesjonelt og personlig.

"Man blir målt og veid”
Vi er drevet av data. Også våre egne. Men man blir ikke målt og veid ned til det minste gram. Vi setter opp klare, realistiske mål for enhver konsulent – og hjelper dem med å lykkes.

verdiene, troéskapet 
og noe om en japansk maur

 

 

Nå har du fått en smak på livet som kollega i Inspari. Vi vil gjerne fortelle deg mer om vår reise fra utfordrer i et umodent BI-marked, til markedsledende BI-konsulenthus med kolleger i flere land. Er du klar til å høre mer om våre verdier, se troféskapet, og nysgjerrig etter å vite hva Inspari har å gjøre med en japansk maur, så ta turen over til ”Om Inspari”.

Privacy