" the value of your 

data depends

entirely on your

culture

Claus Kenberg, CCO & CDIO, Saxo.comLast ned guiden

+110 datadrevne
konsulenter

+400 data-ambisiøse
kunder

+1200 fullførte
prosjekter

business intelligence
ansikt til ansikt

Siden starten i Danmark i 2008, har Inspari vokst til å bli et solid, internasjonalt business intelligence-foretak med lokaler i Norge, Romania og Danmark. Vi tror på langvarige samarbeidsrelasjoner basert på tillit, ansvar og kvalitet, og derfor møter vi alltid kundene ansikt til ansikt med fokus på den enkelte kundens forretningspotensiale. Et potensiale som vi bidrar til å utnytte. 

Gjennom årene har vi utviklet en sterk metode og kunnskap om beste praksis innenfor business intelligence-løsninger, blant annet i advokatbransjen, detaljhandel og merkevare, samt industri og produksjon. Vi har samtidig tatt vare på verdifull tilpasningsdyktighet, noe som gjør at vi jobber raskt, effektivt og dedikert – alltid med en ja-innstilling som en naturlig del av arbeidsmiljøet.

Helt grunnleggende for virksomheten vår er også motet og viljen til våre mer enn 400 aktive kunder som bruker data til å kartlegge fortiden, diagnostisere nåtiden og forutse fremtiden. Vi er stolte over å være en del av deres fortsatte suksess.

det endelige oppgjøret
med magefølelsen

Data. Big data. Business Intelligence. Resultatstyring. IoT. Avansert analyse. Glem vakre ord et øyeblikk og still deg selv følgende spørsmål:

Bidrar data til at du og kollegene dine kan fatte riktige beslutninger i forretningskritiske situasjoner?

Med Inspari som samarbeidspartner vil svaret være ja.

Vi hjelper kundene våre med å gå fra data til kunnskap – og fra kunnskap til verdi – gjennom intelligent bruk av data. Derfor er vi stolte over at kundene våre sammen har kunne si adjø til beslutninger utelukkende tatt på grunnlag av god magefølelse, og i stedet baserer beslutninger på ekte kunnskap og innsikt.

 

"dypere og bredere innsikt i markeds- og kundedata har innfridd ambisjonen vår om å komme helt tett på saken, markedet og kundene."


Peter Mejlby, Direktør, Delacour

skal vi møtes
hos deg eller hos oss?

Hvis du tenker at det er på tide med et møte, er du mer enn velkommen til å reservere et møte mot oss. Du sender oss bare en melding, så ringer vi deg så raskt som mulig for å finne et godt tidspunkt.

 

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold Ja / Nei / Læs mere